Färgverkstad våren 2023 (avslutad)

Färgfika med Västernorrlands konstnärerss kollektivverkstäder

Digital konstnärsträff: FÄRGFIKA

Skapa dina egna konstnärsfärger hemma i köket
Går det att tillverka sitt eget konstnärsmaterial av sådant som redan finns i din frys, skafferi och kylskåp? Konstnärer i Västernorrland möts över en onsdagsfika via Zoom för att byta idéer om hållbart konstnärskap, prata om växtfärgers beständighet/förgänglighet, tekniker och tips.

Om aktiviteten 26/4

Konstnärer kunde ansluta till digitala färgfikat för att vara med och tillverka färger att måla med, eller bara titta in i websamtalet för inspiration och samtal om hållbart skapande. Vi möttes online för att se hur färg kan tillverkas, samtala och experimentera tillsammans. Den här aktiviteten skedde online via ZOOM för konstnärer i Västernorrland